2 години „BG Vip News“!

Всъщност, не знам откъде да започна.. Всичко се случи много спонтанно! На 26 Март 2018 година, реших да създам един уебсайт, в който хората ще могат да четат позитивни неща! И се случи..

Случи се магията! Създадох един от най-четените сайтове в България, който успя да се наложи на пазара. Ще си кажете, че има много сайтове като „BGVipNews“.. Има, има – ама няма! Няма сайт, който да не клевети популярните личности, който да оценява чуждият труд и да бъде изцяло обективен! Много се радвам, че за 2 години, успях да развия сайта изключително бързо! Сега идва най-интересното!

Всички знаете и помните сайта като Bgvipnews.eu, но вече ще бъде Bgvipnews.com! Разрастваме се, а и сега предстои нелеката задача да направя и този сайт точно толкояа четен, колкото предишния.. Но аз обичам предизвикателствата, така че – няма нищо невъзможно!

Благодаря на всички Вас, че ви има и че оценявате труда ми! Благодаря на всички, които повярваха в проекта „BGVipNews“! А на тези, които не повярваха – пожелавам много здраве и дълголетие, за да наблюдават успехите както на сайта, така и мойте лични!

Едно мнение за “2 години „BG Vip News“!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s