Мирела Величкова подкрепя кампанията за повече българска музика в ефира!

Една от най-обичаните великотърновски певици – Мирела Величкова също се обяви в подкрепа на инициативата за повече българска музика в родния ефир.

Кампанията на МУЗИКАУТОР, подкрепена в последствие и от ПРОФОН, има за цел популяризиране на българската музика и въвеждане на задължителна квота в медиите у нас. Кампанията набира скорост и все повече български музиканти застават зад нея. Да слушаме повече българска музика призовават още Нина Николина, Силвия Кацарова, музикантите от БТР и D2, Веселин Маринов, Любо Киров и още десетки други.

„Музиката е енергия, тя изразява нашата душа. А сега повече от всякога имаме нужда да се вслушаме в нашата колективна българска душа.“

Защо Мирела призовава да слушаме повече повече българска музика и какво още казва, можете да видите и чуете в нейното видео послание, качено във Фейсбук страницата на кампанията „Обичам Българска Музика“.

Отново там, както и в страницата на кампанията http://www.lovebgmusic.bg, се намира и петицията, която всеки от вас също може да подпише и по този начин да изрази своята подкрепа.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s