Денис Никифоров стартира свое онлайн радиопредаване #РЕПОРТАЖ

Денис Никифоров стартира свой PodCast под името #REPORTAGE. Още по време на подготовката за първия епизод на предаването проекта на Денис получи подкрепа от редица партньори! Един от първите партньори на предаването е Magic Art, а за останалите предстои да научим скоро от водещия на #REPORTAGE, когато ще застане да отговаря на въпросите на репортер на Magic Art.

Припомняме ви, че Денис Никифоров има богат опит като радиоводещ и е бил част от екипите на водещи радиа в страната в периода от 2015-та до 2019-та година. Първият му сблъсък с журналистиката е пряко свързан с радиото. По това време Денис Никифоров открива любовта към радиото и ето, че решава да прави модерно и различно радиопредаване. Към днешна дата Денис е насочил енергията и усилията си към основната му работа, която е свързана с PR, маркетинг и реклама.

Първият си репортаж Денис осъществи в местността Рупите през 2015-та година. Темата беше за любовта към Ванга! В репортажа се коментираше и темата свързана със самозванците, определили се за “наследници” на Ванга! Денис, разговаря с гостите близо до храма на Ванга за нейните пророчества, спекулациите с името на леля Ванга, за енергията в местността Рупите и за това как светицата е помагала на всеки нуждаещ се от помощта й.
Денис посочва във финала на репортажа, че е щастлив, че е посетил местността и се чувства защитен и зареден красивите планини, които са наоколо.

https://anchor.fm/u0414u0435u043du0438u0441-u041du0438u043au0438u0444u043eu0440u043eu0432

Очаквайте скоро повече информация за първия епизод на: PodCast #REPORTAGE!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s