Честит рожден ден, Лорена!

Днес рожден ден празнува, една жена за лудницата , на която все ѝ е тая, една изпълнителка, с която на всяко клубно участие, меломаните споделят че с нея нощта гърми.. Една жена, която нищо не може да я спре! Да, много хора я мислят за аморална, но всъщно тя е точно като теб такава.. Ако можеш спри да слушаш песните ѝ.. Но не можеш! Защото те са тотални хитове! Внимавай какво си пожелаваш, защото ще го получиш.. Лорена е вредна само за конкуренцията! И на всеки пич в нощните клубове казва, че яка е жена му.. И да бъде с нея, не е грешка!

За изпълнителката на „Hit Mix Music“ и ефира на „Hit Mix Music TV“, може да каже много.. Хубаво, рсзбира се! Лорена е толкова хитов, толкова красив изпълнител, с невероятно чиста душа! Певицата постига всякакви успехи, защото не таи злоба в себе си, дори напротив.. Тя уважава труда на колегите си и винаги се радва на всяка среща с почитателите си! А на клубните изяви, просто няма равна.. Лорена винаги прави невероятно шоу и пълни всеки клуб до пръсване!

Какво може да пожелаем на Лорена? В тези времена, на първо място здраве за нея и близлите ѝ, много любов, много късмет, още много хитове и винаги да бъде толкова истинска! Тя знае колко я обичат всички, включително и ние от Bgvipnews.com. Лорка, бъди винаги такава каквато си! Обичаме те!

И докато чакаме с нетърпение новият проект на Лорена, поздравяваме Ви с „Аморална“!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s