Денис Никифоров: Диктофон медия ще бъде пример за истинска и независима журналистика!

Диктофон медия е място за истински новини, интервюта, коментари и анализи!

“Живеем във време, в което нямаме пълна свобода на словото. За съжаление истинската журналистика се среща все по-рядко. Идеята на този сайт е да споделя вашите новини, да прочетете неща, които традиционните медии рядко отразяват и защо не всеки един от вас да излезе с името си и да каже на обществото, това което иска да прочетат другите. Един от най-важните принципи на медията е да качваме само проверена информация”, това каза пред репортер на BGVIPNEWS Денис Никифоров. Той разказа и за въпроса свързан със реализирането на този нов проект.

“Създадохме Диктофон медия по време на пандемия от COVID-19. Днес трябва да бъдем по-силни, по-мотивирани и по-смели от вчера”, допълни собственика на Диктофон Медия. Той отправи и призив към читателите на BGVIPNEWS.

“Бъдете силни и останете позитивни през тези груби времена! 🙏
Истината е, че животът е една мелница. Сега е момента, в който може да осъзнаем с колко труд, време и лишения сме постигнали всичко. Нека още днес застанем пред огледалото и да си дадем сметка какво ни харесва и какво не в човека, който виждаме в отражението.
Не е до късмет, а до воля и мотивация за промяна! Ти можеш, така както може всеки един от нас. Всичко е до принципи и приоритети. Благодарен съм, че моите са свързани с доброта, щедрост, воля, хъс и характер! Бъдете здрави!”, добави Денис Никифоров.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s