Честит имен ден, Камелия!

Днес имен ден празнува една от най-големите звезди в България и емблеми на поп-фолк музиката. Това е красивата и много талантлива Камелия. Ах, тази Камелия..

През годините, Камелия постигна много. Може смело да се каже, че тя е новатор в много отношения в поп-фолка. Било то откъм визия, ефектни видеоклипове, текстове или работа с композитори. Камелия е една от малкото изпълнителки, чийто хитове се пеят както от малки, така и от големи! В творчеството си, Камелия няма пошли песни, видеоклипове или текстове. Изпълнителката винаги е била провокативна, но в рамките на нормалното.

Камелия бе първият изпълнител, който преди време проговори за проблемите в поп-фолка, но тогава никой не я пислуша.. Година – две по-късно, нещата за които говореше се оказаха точно така, както тя ги казва.. Може да се каже, че Камелия има най-ясна представа къде е поп-фолка в момента и как се развива той. Браво, Камелия!

Какво да пожелаем на красивата Камелия? Ами да не се променя! Света има нужда от хора като нея, музиката също! Пожелаваме ѝ здраве и много лични и творчески успехи! Очакваме новите ѝ проекти с огромно нетърпение!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s