Честит рожден ден, Ива Атанасова!

Днес рожден ден празнува една личност от росният хайшайф, за която може да се каже много! Разбира се, само хубави неща. Става въпрос за изключително красивата и успешна Ива Атанасова!

Ива Атанасова е позната на много от Вас като водеща на редица светски събития, като един от най-добрите стилисти в България, като един от най-интересните музикални изпълнители или като телевизионна водеща. Каквото и да кажете за красивата Ива Атанасова, няма да сбъркате, защото тя е еднакво добра във всяко едно отношение и начинание!

Само преди броени дни, Ива Атанасова представи на меломаните новият си музилален проект като част от PR Premium. „La Haine“ се хареса на меломаните като звучене и определено оценяват проекта на люнимката си изключително високо. Те са на мнение, че ако бъде малко по-продуктивна, Ива Атанасова ще бъде едно от водещите имена в българската музика.

Какво да пожелаем на красивата Ива? Да бъде здрава тя и близките за нея хора. Да достига нови върхове и винаги с такава лекота да бъде най-добра във всичко, с което се захване!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s