Бони не спира да изненадва меломаните! Първо с наказателният кодекс, сега с конституцията на България..

Красивата и много талантлива Бони, не спира да изненадва меломаните с последните си фотоси в социалните мрежи! Освен с нов цвят в косите си, Бони предизвика вълна от коментари, с книгите, които държи. И то не какви да е книги, а на единият фотос, изпълнителката държи наказателният кодекс, а на последната качена снимка в Instagram, гласовитата изпълнителка държи конституцията на България.

Меломаните обаче, не крият притеснението си, дали любимката на поколения българи не е решила да се преориентира и да остави музикалната си кариера. Е, ние можем да ви гарантираме, че това няма да се случи! Без Бони, българската музика би изгубила много, защото няма стил, който да се опре на невероятният ѝ талант.

Вероятно промяната във визията на Бони се дължи на предстоящ видеоклип и едва ли изпълнителката е променила цвета на косите си или е прибегнала до перука. Факт обаче е, че хитовата изпълнителка винаги предизвиква невероятен интерес, било то към нов проект или нова снимка.

Безспорно, един от най-големите хитове на 2019-та година бе „Време е“. Подчертаваме българска версия, а не кавър! Парчето звучеше от всеки клуб, от всяка кола и от всяко устройво за възпроизвеждане на музика. В текста на „Време е“ се намериха хиляди хора, а парчето се слушаше дори от хора, които не слушат поп-фолк музика, а това е прецедент! Българите по цял свят се радваха и все още се радват на тоталният хит!

Актуалният сингъл на Бони „Дявол и кръст“ се радва на изключително голям интерес от страна на меломаните! Проектът е на изключително високо ниво, а авторите му са същите, които са работили по „Време е“. Меломаните обикнаха песента от първо слушане и са на мнение, че заедно с „Време е“,“ Дявол и кръст“ ще бъдат песни, които ще останат във времето! А хитовата изпълнителка в репертоара си има много такива парчета като „Клада от страст“, „Полудявам ли“,“ Обичаш другата“, „Магия“, „Не питай кога“ и други.

„Заведи ме там“ е един от най-успешните проекти на легендата на българската поп-фолк музика. Защото това е Бони, легенда.. Тя е изпълнител, който винаги пее абсолютно на живо и се е доказал във времето, че място на музикалната сцена за нея има! И то е на върха! Всъщност, Бони винаги е била на върха и в сърцата на меломаните! „Заведи ме там“, стана един от хитовете, прозвучали в българският филм „Революция X“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s