„Вирус и секс“ превзе Балканите!

Новото музикално предложение на хитовата изпълнителка Бони, превзе Балканският полуостров.

„Вирус и секс“ още с премиерата си, започна да жъне успехи и даде сериозна заявка за тотален хит! Певицата отвя всякаква конкуренция с както с хитов сингъл, така и с много ефектен видеоклип. Във видеото към „Вирус и секс“, Бони сменя четири изключително ефектни визии, а меломаните не спират да коментират, че на Бони всичко и стои перфектно! Изпълнителката е в перфектна форма, има невероятно излъчване и в комбинация с неподражаемият ѝ талант – комбинацията е взривоопасна!

Но успехите на „Вирус и секс“ не спират до тук. Парчето се завъртя в едно от най популярните радиа в Турция, а турските почитатели на певицата не спират да я засипват с похвали и да я споменават в сторита в Instagram. В Англия се забелязва засилен интерес от страна на меломаните към „Вирус и секс“. Меломаните от съседни Сърбияни Македония, също демонстрират топъл прием към новото музикално предложение на обичаната българска изпълнителка. Босна и Херцеговина не правят изключение от останалите държави, които оценяват много високо новият музикален проект. „Вирус и секс“ малко по малко превзема Балканите, като огромно впечатление прави нарастващият интерес към видеоклипа в YouTube. Гледанията на видеото вървят стремглаво нагоре, а коментарите са са главно положителни!

Наред с всички държави, много популярни колеги на българската звезда я поздравиха за новият проект. Нещо повече, те я подкрепиха за смелото решение да поднесе нещо толкова различно и динамично. Всъщност, Бони от малкото родни изпълнители, които не следват музикални течения, а ги създават! Певицата винаги е блестяла и изпъквала със собствен стил – нещо което меломаните оценяват изключително високо. Бони определено е от изпълнителите, които ще оставят ярка следа след себе си и ще останат в музикалната история на България.

Екипът на Bgvipnews.com, също иска да поздрави Бони и екипът с който е работила по проекта. Тя даде на меломаните точно това, от което имаха нужда. Свеж полъх в кризисен за целият свят момент. Преди всипко, трябва да се отбележи че Бони е невероятен професионалист и артист. Тя единствена се осмели да внесе и лека доза хумор, която да повдигне духа на всички българи, защото нека си го кажем.. Това ни дойде малко е повече!

И отново, изненадите не спират до тук.. Очаквайте „Огън и лед“ със същият аранжимент, както и много изненади от хитовата и обичаната Бони! Защото изпълнителката не спира да работи и да радва многобройните си почитатели по цял свят.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s