Честит рожден ден, Силвър!

Днес рожден ден празнува един от най-добрите артисти на България. Създателят на „Fantasy Group Media“ и орк. „Фантазия“ – Силвестър Матеев – Силвър.

Силвестър Матеев е роден в семейство на музиканти. Сериозно започва да се занимава с музика, когато е на 9 години. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“, специалност „Кавал“.Силвестър Матеев е роден в семейство на музиканти. Сериозно започва да се занимава с музика, когато е на 9 години. Завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“, специалност „Кавал“.
Силви свири на барабани. Познава ударните инструменти до такава степен, че превръща всеки звук, които извлича от тях в индивидуален и различен. Той притежава специфичен глас, а този факт успява да направи всяко негово изпълнение в достатъчно въздействащо, че да остане в паметта на слушателя.Силви свири на барабани. Познава ударните инструменти до такава степен, че превръща всеки звук, които извлича от тях в индивидуален и различен. Той притежава специфичен глас, а този факт успява да направи всяко негово изпълнение в достатъчно въздействащо, че да остане в паметта на слушателя.
Негова слабост, обаче си остава кавала. Когато засвири времето спира. Чрез кавала, Силвестър изразява себе си. Най-трудният инструмент в българската музика е най-добрият негов приятел. Силвестър е и композитор. Наричан е „Кралят на баладите”. Неговите композиции са толкова чувствени, че успяват да разтопят дори и най-ледените сърца.Негова слабост, обаче си остава кавала. Когато засвири времето спира. Чрез кавала, Силвестър изразява себе си. Най-трудният инструмент в българската музика е най-добрият негов приятел. Силвестър е и композитор. Наричан е „Кралят на баладите”. Неговите композиции са толкова чувствени, че успяват да разтопят дори и най-ледените сърца.
В момента „Мултифукнционалният Силви” е фронтмен на група „Фантазия”, която наследява от баща си. Не се възприема като шеф. Но го възприемат, като лидер в бандата, който обединява и вдъхновява, а на първо място Той е приятел на всеки един от отбора за милиони.В момента „Мултифукнционалният Силви” е фронтмен на група „Фантазия”, която наследява от баща си. Не се възприема като шеф. Но го възприемат, като лидер в бандата, който обединява и вдъхновява, а на първо място Той е приятел на всеки един от отбора за милиони.
Надраснал възрастта си, трезвомислещ и достатъчно талантлив, Силвестър е с ясни мечти и планове за бъдещето, в което са включени всичките му близки и приятели били до него, както в най-добрите така и в най-трудните му моменти. И въпреки, че е малко сприхав, Силви е човек, от когото можеш само да се учиш и да благодариш, че си срещнал.Надраснал възрастта си, трезвомислещ и достатъчно талантлив, Силвестър е с ясни мечти и планове за бъдещето, в което са включени всичките му близки и приятели били до него, както в най-добрите така и в най-трудните му моменти. И въпреки, че е малко сприхав, Силви е човек, от когото можеш само да се учиш и да благодариш, че си срещнал.

Силвър е автор на едни от най-големите хитове в поп-фолка и често бива търсен като дуетна половинка, композитор или текстописец от топ имената в поп-фолка. Освен всичко това, „Fantasy Group Media“ е една от най-бързоразвиващите се музикални компании, а артистите в нея се катерят стремглаво нагоре към върховете на поп-фолка. Неотдавна стартира и „Silver Star Show“, което са радва на изключително голям интерес от страна на меломаните, които са на мнение че всичко до което се докосне Силвър – става тотален хит!

Пожелавам на Силвестър Матеев – Силвър, да бъде все така земен и прекрасен човек, да бъде все така уверен, все с толкова добра душа и винаги да бъде на върха! Много лични и професионални успехи му пожелавам – другото ще го постигне сам! Наравно с меломаните, дори аз нямам търпение да видя какво ли е посготвил хитовият изпълнител!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s