Има едни хора.. Които правят добро!

Макар извънредното положение да е с вече разхлабени мерки, факт е че голям процент от хората са останали без работа. Хора с много ниски доходи. Хора, които просто бяха на ръба на оцеляването.

В Благоевград се проведе една инициатива от едни добри хора, които не бива да бъдат подминати. Да, когато се прави добро – трябва да бъде тайно.. Трябва, ама не трябва! Аз пък съм на мнение, че това са хора, които трябва да бъдат отразени от всяка една медия и имената и лицата им да бъдат нарицателно за доброта и честност! Това са хора, които трябва да дават пример на стотици хора не само в България, а и по целият свят!

Младежите от „Kochinka Team Racing“ и всестранно развитата личност Павел Джунев, успяха да зарадват над 250 семейства!

Тези снимки, са с цел да се покаже на дарителите на хранителни продукти, че пакетите се доставят на нуждаещите се!

Нека Ви кажа нещо.. Младежите от „Kochinka Team Racing“ са изключително сърцати и добри хора! Това е автомобилен спортен клуб, който е създаден преди години, но помага на ощетените и тези, които са забравени от хората.. И от държавата! Адмирации, момчета и момичета от „Kochinka Team Racing“! Бъдете здрави, бъдете благословени и да помагате на още много хора! Успех на клуба, защото го заслужавате! Само живи и здрави, няма да пропусна ваше събитие, защото се издигнахте в очите на хората! Изключително много! А Bgvipnews.com подкрепя добрината и „Kochinka Team Racing“

Посетете официалният уебсайт на „Kochinka Team Racing“ – http://kochinkateamracing.club/.

А Павел Джунев.. Той пък няма слабо! С каквото и да се захване, го прави повече от перфектно и до довежда до тотален упех. С изключително големите си познания във всяка област, Павел е един от най-успешните и креативни благоевградчани!

Но за съжаление, те познаха израза „Няма ненаказано добро!„..

Заелите се с инициативата да правят добро, получиха хикяди критики за това, което правят. Били си правили реклама.. Реклама.. Вие сериозно ли? Ами направете нещо, вместо да злобеете по хората, които се трудят и по честен начин успяха да помогнат на хора в нужда! Защото Павел Джунев и екипът на „Kochinka Team Racing“, вечер заспиват спокойно, защото знаят че са накарали хора да се усмихнат, видяли са сълзи в очите им от благодарност и са нахранили както изнемогващите, така и душите си! А Вие? Стоейки пред компютъра или телефона си, какво направихте? Как помогнахте? Какво добро направихте?.. И най-вече – как не Ви е срам да плюете по онези, които раздоха храна, добрина и надежда?..

Ето какво написаха от „Kochinka Team Racing“ в официалната си Facebook страница ⬇️

Това е резултата от вашата злоба, от вашата завист и от вашето нехайство!

Виждах през годините много постове.. „Днес аз съм Париж“, „Днес аз съм това, онова..“.. А знаете ли какво съм аз? Днес аз съм Павел Джунев, „Kochinka Team Racing“ и всички онези, които правят добро и вярват в доброто! Защото го има и защото го заслужаваме! Защото Bgvipnews.com подкрепя доброто! И застава плътно зад Павел и „Kochinka Team Racing“!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s