Честит рожден ден, Александър Попов (Syper Sa6)!

Днес рожден ден празнува един човек, който е всестранно развита личност. Става дума за изключително талантливият Александър Попов, познат още като Super Sa6. Александър Попов е роден в град Сандански, завършил средно специално образование в „Земеделската Професионална Гимназия“ отново в Сандански. През 2005 година прави важната стъпка да се премести в София и вече 15 години живее и работи там!

Изключително талантливият и всестранно развит Алекс, даде ексклузивно интервю на мен – Петър Ангелов, за Bgvipnews.com. Прочетете го докрай, гарантирам Ви че си заслужава и има много интересни неща..

Петър Ангелов: Алекс, здравей! Нека първо ти честитя рожденият ден и тук. Пожеланията ти ги пуснах на лично съобщение, но нека споделим на читателите на Bgvipnews.com как си и в какво здраве те намирам. Как прекарваш времето си в изолация. Всъщност, спазваш ли мерките?

Александър Попов: Здравей ,Благодаря за хубавите пожелания, нека се връщат по много. Намирате ме вкъщи ,в добро здраве съм, за което съм благодарен на Бог, че така леко премина „Короната“ през нашата страна и някак си България за пореден път е засегната по-малко и по-леко от колкото всички други страни. Времето в изолация прекарвам само с най-близките ми хора и с двете ми кучета, благодарение на които имах възможност да излизам по два пъти на ден, за да ги разходя!

Петър Ангелов: От години работиш и си приятел с най-популярната и хитова изпълнителка Емануела. Разкажи ми малко как се сближихте, лесно ли се работи с нея и каква е като човек..

Александър Попов: Повече от 10 години е нашата дружба, а почти 5 са годините в които работя за нея. Сближихме се посредством общата компания в която излизахме и се събирахме, спомням си как имах една закачка в гр.Пазарджик в един клуб и не след дълго пък клуба бяха поканили Емануела на участие и реших да и пиша и да я придружа. Малко по малко си станахме през годините близки и така, чак до ден днешен! Като човек мисля, че доста хора я познават от реалити форматите в които е взимала участия. Никога не е преигравала, винаги е била себе си – весела като човек, много НЕПОКОРНА и САМОСТОЯТЕЛНА жена.Абе типичен представител на зодия СКОРПИОН Хахахах.

Петър Ангелов: Преди малко повече от две години, стартира уебсайтът www.folkplus.bg и за кратко време, успя да се превърне в най-четеният сайт за поп-фолк музика и новини и не на последно място – само с достоверна информация. Разкажи малко повече за FolkPlus, как се роди идеята и доволен ли си от успехите? И какви изненади да очакваме от FolkPlus? Неотдавна се състояха и вторите годишни музикални награди на FolkPlus със съдействието на Club Illuzion. Гордееш ли се че успя ти и целият екип на FolkPlus да съберете на едно място толкова изпълнители от различни музикални компании – нещо което не беше правено от години и определено липсваше на меломаните! Аз също бях поканен и присъствах и мога да смело да потвърдя, че емоцията беше неописуема..

Александър Попов: Folkplus.bg се роди в един от нашите ежедневни разговори с Петър Петров, той е другата част /половина/ от всичко това, с което се занимавам през последните 2 години! Пепи даде идеята за нов музикален сайт, обсъдихме го, допитахме се до сериозни хора от бранша за одобрение и след дадената ни зелена светлина на 1 октомври 2018 стартирахме! Незнам колко сме успешни, но хората и феновете на нашата музика ни се радват, различното при нас е, че аз и Пепи държахме новините които пускаме да се раждат от нас самите, ние да си ги създаваме, а не да ги копираме и пресподеляме от колеги. Много от изпълнителите постепенно започнаха да ни търсят за да бъдем съпричастни към нови проекти и занимания. Често излизахме в почивните ни вечери, за да снимаме как минават участията на редица изпълнили, как се веселят феновете и така всеки път се случваше нещо, което отразявахме през нашия поглед.Създадохме съвместна класация с бюджет DJ-те на най-яките клубове в страната и така, малко по малко продължаваме да се учим и правим нови неща. Много е трудно, когато сам си финансираш всичко и затова нещата се случват бавно, но съм доволен от folkplus.bg и от нашия Instagram профил, който също е еквивалент на сайт! От скоро имаме и TikTok, който също набира доста последователи така, че имаме трибуна! Има хора които ни следят с интерес, има и такива на които им бодем очите, но това го има навсякъде – даже лично за мен е важно да съществуват и вторите, за да ме нахъсват. Нашите награди бяха много жадувани и от изпълнителите, и от феновете! Всеки иска да бъде награден за своя труд. Така се роди идеята за наградите и пак беше на Пепи ,аз като чух награди и си казах „Пепи, пак ще има скандали и сърдити нека си го спестим..“ ,но в крайна сметка – защо пък не! Първите награди ги раздадохме съвместно с много клубове, правехме изненада на отличените изпълнители, е чрез видео което заснемахме достигаше всичко до публиката! Тази години по сериозно решихме да подходим и заедно с клуб „Илюжън“ направихме церемония, събрахме много от изпълнителите и феновете на едно място и имаше много хубав отзвук след това! Доволен съм от наградите, защото да създадеш едно такова събитие, да събереш хора и различни медии – не е толкова лесно, а ние бяхме 4 човека и заедно успяхме да направим нещо, което от години не беше правено! Имаше изпълнители от различни музикални компании, за което им благодаря от името на целият наш екип!

Петър Ангелов: Неотдавна, започна още есно успешно начинание – писането на текстове на песни. Разкажи ми малко повече, как се роди тази ти идея, кой беше първият написан текст от теб и доволни ли са изпълнителите?

Александър Попов: Втора година от както професионално се занимавам с писането на текстове! От дете пиша стихове, след това си измислях мелодии и си ги пеех! Една от мечтите ми беше свързана точно с това мое занимание. Първият текст на който станах автор официално, бе към баладата на моят добър приятел Джордан – „Кажи,че ме оставяш“, още през далечната 2012 година! Той беше първият който ми се довери и усети ,че имам много идеи и че трябва да се занимавам професионално с това начинание! След това започнах да участвам с идеи за текстове на Емануела и така, тя стана вторият изпълнител който ми се довери!

Петър Ангелов: Работиш в екип с друг популярен тестописец – Петър Петров, който също е всестранно развита личност. За кратко време, двамата се наложихте като един от най-успешните тандеми в жанра. Разкажи малко повече за работата си с Пепи, както и впечатленията си от него!

Александър Попов: Петър Петров е един от най-близките ми приятели! Познаваме се повече от 10 години, от времето в което той продаваше обувки, а аз бях сервитьор. След това, всеки беше поел по различен път и така през 2018 година ни събра отново музиката и сходните ни начинания. За никой не е тайна, че той е част от от екипа на Лорена и „Hit Mix Music“. Като цяло и за сега си работим успешно ,разбираме се прекрасно и се надявам заедно с него тепърва да напишем най-хубавите си текстове!

Петър Ангелов: Какво е HMMTeam? Това е въпрос, който много меломани си задават и тук е момента да им споделим..

Александър Попов: НММteam е нашето второ и обединяващо име, което включва композитора Оцко, Петър и моя милост. За напред сме решили още по-често да го използваме, защото нашите общи сбирки в студиото на Оцко, раждат наистина доста интересни музикални идеи. Веднага давам пример с последната песен на Димана „Враг“ и на Кристиана „Мрън, мрън“. Тук е и мястото да Благодаря на един от най-любимите композитори Оцко, че дава живот на мойте музикални идей, че ме допусна толкова близко и съм част от един позитивен и различен тандем!

Петър Ангелов: От написаните текстове с Пепи, коя е твоята най-любима песен? И успяла ли е да отговори на очакванията ви за успех?

Александър Попов: Всички песни си харесвам които сме написали със Пепи! По-любими за мен се отличиха „Уникат“ на Таня Маринова, Джордан „Мармалад“
Емануела и „Аре, дърпай“. Много съм доволен и от развитието на Тереза и „Удобната“, тоталният хит „Купих ти сърце“ спечелил и приза „Дует на 2018“. Много надъхващи са ми и двете песни на Лорена, в които имам участие – „Яка е жена ти“ и „Аморална“. Доволен съм от всички написани песни, постоянно ни отбелязват от клубове, постоянно чувам как хората се забавляват на тях и ги пеят, чувството е много якоо!

Петър Ангелов: В социалната мрежа Instagram си изключително популярен, а мнозина се чудят откъде идва псевдонима ти – Syper Sa6. Можеш ли да ми споделиш?

Александър Попов: „СУПЕР САШ“ се роди на едно следобедно кафе и раздумка в столично заведение. Ха-ха-ха, измисли го Преслава, просто както и ти сам ме описа като всестранна развита личност, така след шеговито изброяване на професии и неща с които се занимавам от страна на Джордан, Преслава се провикна ,че съм Супер Саш ! Взе че ми хареса и започнах да го използвам като псевдоним тук мен. Хубави времена бяха..

Петър Ангелов: Какво следва от тук нататък? Как те промени изолацията? Какво би искал да примениш в живота си?

Александър Попов: Изолацията съм сигурен, че е променила много хора включително и мен! Дадох си сметка за важните неща в живота ми и за важните хора в него! Наистина бяха малко тези които звъннаха да попитат „Как си?“,Имаш ли нужда от нещо?“, или просто да ти вдъхнат сила в такъв момент.. От тук нататък, следва да се развиваме още по успешно с Пепи! Имам и енергията, имам и идеите на които искам да дам живот! От година насам, живота ми се променя стремглаво, много близки приятели ме предадоха и вече не са част от моето обкръжение! Много от тях без жал ми забиха нож в гърба и се надяваха, че ще си остана същият смирен човек, но живота учи и ние не трябва да прескачаме тези уроци, защото те са важни най-много за личното ни самосъхранение за вбъдеще!

Петър Ангелов: Super Sa6 към днешна дата е супер успешен, но как се виждаш след 20 години?

Александър Попов: След 20 години, аз се виждам като човек който е оставил трайна следа в музиката с хубави, различни и стойностни текстове! Виждам се, заобиколен само с истински приятели, които през годините „ситото“ на живота е успяло да пресее и да запази! И не на последно място, искам да бъда сред животните, да имам възможност да им помагам, когато някой е решил съзнателно или не да ги нарани! Мечтая да имам приют за кучета, с ветеринарна база, хотелска част, голям двор, искам да правя животните щастливи, защото това са най-чистите същества! Имам 2 кучета в момента и те ме научиха на много любов!

Петър Ангелов: Какво си пожелаваш да ти се случи до следващия ти рожден ден? Пожелай нещо на нашите читатели!

Александър Попов: Пожелавам си да бъда здрав и заобиколен само от хора с чисти и добри сърца! Пожелавам си всички важни хора около мен да бъдат здрави и щастливи! Това пожелавам и на вашите читатели нека да не губим вяра, защото най-доброто предстои..

Екипът на Bgvipnews.com пожелава на Алекс да бъде здрав, успешен и да сбъдне всяко едно свое желание и всяка една своя мечта! Аз се радвам, че живота ме срещна с човек като него – добър, забавен и много талантлив и упорит!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s